Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Nyhetsarkiv

Servicetekniker till Stockholm

Brand & Industriskydd är ett modernt säkerhetsföretag i stark medvind just nu. Vi erbjuder våra kunder en trygg och säker arbetsmiljö genom kunskap och trygga säkerhetslösningar. Våra lösningar och utbildningar skyddar liv och egendom, unikt anpassade för varje verksamhets förhållande. Vi har med åren specialiserat oss på att samordna säkerhetslösningar och höga kundkrav har gjort att vi idag kan kalla oss för en helhetsleverantör. Vi erbjuder ett komplett sortiment inom områdena förstahandsbrandskydd, brand- och inbrottslarm och släcksystem. Vårt huvudkontor är beläget i Osby med filialkontor i Malmö, Halmstad, Växjö samt Stockholm.

Vi söker ytterligare en Servicetekniker till Stockholm

Som Servicetekniker arbetar du i huvudsak med att säkerställa funktionen av våra kunders brandskydd i form av brandsläckare, första hjälpen utrustning, brandtätning, nödbelysning samt till viss del brandgasventilation. Din roll blir att fånga upp kundbehov samt att informera kunderna om våra olika lösningar. Våra kunder förväntar sig att möta en noggrann tekniker som är arbetsam och professionell. Det är av stor vikt att du trivs med att arbeta självständigt och har en förmåga att planera ditt arbete.

Vi tror att du tidigare har haft ett serviceyrke med förekommande kundkontakt och att du har erfarenhet av säljarbete. Erfarenhet från arbete med brandskydd eller med att hålla utbildning ser vi som en merit. Du ansvarar för försäljning mot dina individuella mål och har hela tiden kundens bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en familjär organisation. B-körkort fordras, vandelsprövning tillämpas.

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen?

Vi tillämpar löpande urval. Frågor och ansökan ställs till Ulrika Haenel mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt via telefon, 08-522 575 04.

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin