Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Nyhetsarkiv

Kontoret i Stockholm söker säljare med kundansvar

Brand & Industriskydd är ett modernt säkerhetsföretag. Vi erbjuder våra kunder en trygg och säker arbetsmiljö genom kunskap och trygga säkerhetslösningar. Vi har med åren specialiserat oss på att samordna säkerhetslösningar och höga kundkrav har gjort att vi idag kan kalla oss för en helhetsleverantör. Vi erbjuder ett komplett sortiment inom områdena Förebyggande Brandskydd, Larm & Teknik samt Utbildning & Konsultation. Vårt huvudkontor är beläget i Osby med filialkontor i Malmö, Halmstad, Växjö samt Stockholm.

Kontoret i Stockholm söker säljare med kundansvar.

Nu söker vi duktiga och drivna säljare med placering på vårt kontor i Stockholm.

Uppdraget

Du kommer självständigt arbeta med att skapa nya affärer hos både befintliga och potentiellt nya kunder. Detta genom att boka och genomföra kundbesök och även marknadsföra företagets produkter och tjänster genom diverse kundaktiviteter som exempelvis mässor och kundträffar mm. I tjänsten ingår även att upprätta kundplaner för att på det sättet öka antal tjänster till befintliga kunder. Även upprättande av anbud, offerter och kundavtal enligt Brand och industriskydds direktiv och affärsmodell kommer vara en del av ditt dagliga arbete. Du kommer att leda och driva kundspecifika förbättringsprojekt samt arbeta mot uppsatta försäljnings- och aktivitetsmål.

Ansvarsområden

  • Ansvar för egen försäljningsbudget
  • Självständigt planera, förbereda och genomföra försäljningsarbetet.
  • Bygga långsiktiga relationer samt att bredda antal kontaktytor hos nyckelkunder
  • Rapportera och dokumentera sitt försäljningsarbete enligt företagets riktlinjer.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter i någon typ av säljroll. Vi tror att du har vana att arbeta med kvalificerad tjänsteförsäljning, har dokumenterat goda resultat och måluppfyllelse. Du kommunicerar väl i tal och skrift. Har du en relevant eftergymnasial utbildning ses detta som meriterande men det är inte ett krav. Du är väl förtrogen med hur en sälj/marknadsavdelning fungerar. För rätt person finns goda karriärmöjligheter i en växande organisation.

Som person ser vi att du är driftig, lyhörd och har förmågan att sätta dig in i våra kunders situation och behov. Du är en teamspelare och är bra på att samarbeta då du kommer att samverka med andra avdelningar i syfte att skapa ett sammansvetsat team och ge en förstklassig service till våra kunder. Som företrädare för Brand och industriskydd såväl internt som extern har du en trevlig framtoning och ett professionellt arbetssätt, du är organiserad och vill självklart nå dina mål. Vidare är du en lösningsorienterad personlighet som brinner för det du gör, är resultatfokuserad och övertygad att du kommer att bidra till att utveckla vårt säljarbete.

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen?

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan och CV redan idag.

Välkommen med din ansökan till Sälj & Marknadskoordinator Annette Pietrzak Lindholm via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Eventuella frågor besvaras av tf Försäljningschef/Marknadschef Mikael Kindblom på telefon 0479-53 60 01 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin