Brand & Industriskydd AB

Ring oss på: 020-357 357

Genomgång av frångänglighet

Evac chair rwebb grozzCirka 1,5 miljoner svenska lever idag med någon form av funktionsnedsättning. Detta kan påverka i vilken utsträckning man själv kan ta sig ut ur en byggnad i samband med tex. brand.
 
Personer med funktionsnedsättning ska kunna sätta sig i säkerhet vid brand och i andra nödsituationer. Krav finns på nya byggnader eller vid ombyggnation att dessa ska utformas så att tillfredsställande utrymning kan ske vid brand. Tillfredsställande utrymning innebär antingen en fullständig utrymning av samtliga personer som befinner sig i en byggnad eller en förflyttning till en säker flyktplats inom byggnaden för de personer som befinner sig inom den del som direkt berörs av branden. 
 
Alla personer som besöker, arbetar och vistas i en verksamhet ska kunna lita på att verksamheten har en plan att utrymma alla. Det kan även vara personer som skadat sig i samband med en utrymning som behöver hjälp ut.
 
Vi kan gå igenom och uppdatera er utrymningsstrategi och uppdatera ert systematiska brandskyddsarbete (SBA) så att den även tar hänsyn till personer med funktionsnedsättningar.

Kontakta oss gärna

Supportgruppen
020-357 357
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Ring oss på: 020-357 357

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Här finns vi

Osby - Huvudkontor Stockholm Växjö

Halmstad

Svedala  

 

 

Kontaktuppgifter

 

Hitta oss även på

  facebook linkedin